Over Luc Smeets

Sporten is mijn passie.

 

In 2011 heb ik mijn opleiding bij het CIOS afgerond en ben meteen aan het werk gegaan bij Adelante als bewegingsagoog.

Tot mijn takenpakket behoorde o.a. het begeleiden van mensen die revalideren, die bekend zijn met autisme en die psychische en/of lichamelijke beperkingen hebben. Tegelijkertijd was ik ook als beweginsagoog werkzaam bij Cicero waar de doelgroep bestond uit ouderen en dementerenden.

Bij alle doelgroepen stond het stimuleren van sportieve activiteiten centraal.

Voor mij een fantastische, leerzame en dankbare start van mijn loopbaan.

Nu start ik met een nieuw hoofdstuk. Mijn droom een eigen Sportschool is verwezenlijkt! In een pand waar voorheen enkele succesvolle sportscholen waren gehuisvest en dus in de omgeving bekend staat als sportlocatie.
Voor mij de uitdaging om dit tot een groot succes te maken!

Once you see the results, it becomes an addiction.

Neem contact op.

Contactgegevens
Adres: Maastrichterstraat 28, Brunssum
Tel: +31 (0) 6 51 83 82 25
 

Kom eens langs.

Openingstijden

Maandag t/m Vrijdag van 09.00u – 22.00u
Zaterdag en Zondag  van 10.00u – 14.00u

Volg ons